Corectia monturilor

Corectia adecvata a monturilor creste calitatea vietii

Monturile pot fi corectate prin conceptul "fara durere, fara imobilizare, cu minimum de recidive", pe baza tehnicilor chirurgicale practicate de Dr. Marius USCATU, reprezentant al Scolii Franceze de chirurgie a ante-piciorului (peste 1.500 deformatii severe operate in perioada 2007-2018).

 

 

Montul este un os normal, care nu poate fi indepartat cu substante chimice, cu extracte din plante sau prin mijloace mecanice (orteze).

 
 
 
Orteze
 

Monturile beneficiaza de doua tipuri de tratament: fie incaltaminte hiper-larga, fie tratament chirurgical.

 
 

Va doriti un picior nedureros, fara monturi, cu o forma si cu o functie radical schimbate? Va doriti cresterea calitatii vietii?

Puteti obtine aici informatii relevante:

 
 

Puteti renunta la monturi (hallux valgus) simplu si eficient: "fara durere, fara imobilizare, cu risc minim de recidive", prin intermediul procedeelor chirurgicale moderne de tip minim-invaziv, beneficiind de anestezie loco-regionala si cu autonomie post-operatorie deplina.

 
 

Puteti reveni la o incaltaminte eleganta.

 
Corectie Monturi
 

Chirurgia ante-piciorului este o hiper-specializare complexa, dificila si pretentioasa, ce necesita ani indelungati de studiu si de experienta nemijlocita, o infrastructura complexa si, mai ales, practica exclusiva a acestui domeniu restrans.

 
 

 
 

Dr. Marius Uscatu poate fi contactat telefonic sau pe e-mail.