Corectia monturilor

Corectia adecvata a monturilor creste calitatea vietii

Monturile pot fi corectate prin conceptul "fara durere, fara imobilizare, cu minimum de recidive", pe baza tehnicilor chirurgicale minim-invazive practicate de Dr. Marius USCATU, reprezentant al Scolii Franceze de chirurgie a ante-piciorului (peste 2.500 deformatii severe operate in Romania in perioada 2007-2023).

Montul este un os normal, care nu poate fi indepartat cu substante chimice, cu extracte din plante sau prin mijloace mecanice (orteze).

 
 
 
Orteze
 

Monturile beneficiaza de doua tipuri de tratament: incaltaminte hiper-larga sau tratament chirurgical.

 
 

Va doriti un picior nedeformat, nedureros, cu o forma si cu o functie radical schimbate? Va doriti cresterea calitatii vietii?

Puteti obtine aici informatii relevante:

 
 

Puteti renunta la monturi (hallux valgus) simplu si eficient: "fara durere, fara imobilizare, cu risc minim de recidive", prin intermediul procedeelor chirurgicale moderne de tip minim-invaziv, beneficiind de absenta durerii si avand autonomie post-operatorie deplina.

 
 

Puteti reveni la o incaltaminte eleganta.

 
Corectie Monturi
 

Chirurgia ante-piciorului este o hiper-specializare complexa, dificila si pretentioasa, ce necesita ani indelungati de studiu si de experienta nemijlocita, o infrastructura complexa si, mai ales, practica exclusiva a acestui domeniu restrans.

 
 

 
 

Dr. Marius Uscatu poate fi contactat telefonic sau pe e-mail.